Instructiuni de folosire Urotrin

Prescrierea medicamentului

Două capsule pe zi rezolvă problemele bărbaților

Medicamentul Urotrin elimină în mod eficient patologiile din sistemul reproductiv masculin asociate cu modificări legate de vârstă, consecințele stresului constant și ale stresului psiho-emoțional.

Utilizarea sa este foarte recomandată bărbaților peste 50 de ani care suferă de tulburări sexuale - prostatită, disfuncție erectilă, lipsă de control asupra ejaculării. Factorii de risc care înrăutățesc modificările patologice includ un stil de viață nesănătos, respectarea obiceiurilor proaste, stres psihologic excesiv, oboseală mentală și fizică constantă.

Dacă aparțineți bărbaților de vârstă mijlocie și vârstnici, pentru a menține sănătatea bărbaților, se recomandă utilizarea capsulelor Urotrin în cursuri preventive. Apoi, viața ta sexuală este activă la orice vârstă și hormonii sunt întotdeauna normali.

Instructiuni de folosire

  • Prostatita (inclusiv acută și cronică);
  • Uretrită;
  • Boli ale sistemului genito-urinar;
  • disfuncție sexuală;
  • Fimoză;
  • Boala Peyronie;
  • tulburări hormonale.

Mod de administrare și dozare

Medicamentul este produs în România sub formă de capsule de 20 de bucăți în ambalaje standard. O capsulă conține cantitatea optimă de micronutrienți naturali pentru a menține un bărbat sănătos pe tot parcursul zilei, cu o activitate maximă.

Efectul terapeutic al utilizării Urotrin se obține prin administrarea capsulelor de două ori pe zi. Omiterea dozei indicate de medicament este foarte recomandată, deoarece va reduce eficacitatea tratamentului. Capsulele trebuie luate cu o jumătate de oră înainte de mese, cu multă apă.

Durata recomandată a cursului de terapie este de o lună. Ca măsură preventivă, bărbații iau câte o capsulă pe zi pentru a restabili sănătatea.

Contraindicații și efecte secundare

Instrucțiunile din pachet conțin recomandări detaliate despre modul de utilizare a medicamentului. Sub rezerva dozajului indicat, nu există efecte secundare la utilizarea medicamentului.

Cu toate acestea, limita de vârstă de 18+ ani trebuie respectată și ar trebui să se acorde prudență în cazul bolilor cronice:

  • Insuficiență renală;
  • patologie cardiovasculară;
  • Boli ale tractului gastro-intestinal.

Restricțiile pot fi considerate condiționate, dar necesită consultarea obligatorie a unui medic specialist.

compoziţie

Preparatul natural Urotrin conține componente pe bază de ienupăr, scoarță de stejar, vitamine din grupa D, pătrunjel, ghimbir și tribul târâtor.